Platea

El Teatro La Latina de Madrid fa coincidir tots els gustos i tots els estils sota un segell de qualitat.

EL TEATRE

Arrelat al Madrid ancestral, és un dels espais escènics més emblemàtics i populars de la ciutat. Amb gairebé un segle d’activitat escènica, des de que el 1919 fóra inaugurat com a cinematògraf, ha estat bressol d’artistes que formen part del patrimoni teatral espanyol, seu d’empresaris, centre de treball de milers de professionals i receptor dels aplaudiments de milions d’espectadores.

El 2010 Pentación i Focus fan un pas més en la consolidació de la seva col·laboració, amb la creació d’una societat mixta, FOCUSPENTA TEATROS, S. L., participada al 50% per ambdues, i a través de la qual es realitza la conseqüent compra del Teatro La Latina de Madrid, iniciant la seva gestió compartida.

Aquest projecte neix amb la voluntat d’unir esforços, experiència i il·lusió, per tal d’establir una línia coherent d’activitat escènica, basada en els principis en què ambdues empreses han emmarcat sempre la seva activitat: recerca de l’excel·lència artística, gestió escrupolosa, i intercanvi creatiu i de producció entre Madrid i Barcelona i, per tant, la seva extensió a tot l’Estat.