Platea

El Barcelona Internacional Teatre és un centre de creació i producció escènica amb l'objectiu d'impulsar la internacionalització del teatre català.

EL TEATRE

Amb Barcelona Internacional Teatre (BIT) neix un centre de creació i producció escènica situat a la ciutat de Barcelona. I neix per l'impuls que dóna la necessitat de canalitzar bona part de les pulsions artístiques de la ciutat de Barcelona, com a referencial capital cultural del sud d'Europa; per crear un marc que obri ponts, que faciliti l'intercanvi, la comunicació, el mestissatge artístic i, en definitiva, la relació cultural entre la gent i els creadors de procedències i disciplines diverses.

Els espectacles que acull el BIT són multidisciplinars, nous i singulars; inspirats en la trobada d'artistes de diferents disciplines, nacionalitats i cultures que, amb les seves vivències, obren noves portes a la reflexió i a la imaginació del públic. Un fet teatral on els límits són gairebé infinits. Un teatre construït des de la llibertat artística, el compromís i la responsabilitat ciutadana.

Sent conseqüents amb aquesta llibertat artística, el Barcelona Internacional Teatre (BIT) no té seu d'exhibició fixa. És a dir, escull el millor teatre, el millor espai per a cada espectacle. Cap impediment, cap fre, ni tan sols les parets, enfront la creativitat. Un teatre canviant al ritme imposat pels projectes creatius.